S K R A T T A M Y C K E - D E E B R A !

 • Ett riktigt skratt sätter magmusklerna och axlarna i arbete och får kroppen att slappna av. Faktum är att skrattet till och med innebär ett litet konditionspass för hjärtat.

   

 • Skrattet minskar mängden stresshormoner i kroppen och ser till att kroppen utsöndrar bra lyckoämnen som endorfiner. Skrattet producerar också fler T-celler i kroppen vilket är bra för immunförsvaret.

   

 • Att ha roligt och skratta är en mycket effektiv strategi för att flytta fokus från någonting negativt, som stress och ilska. Skrattet innebär också att vi lättare kan se saker och ting ur ett positivt perspektiv. Har du till exempel en stor utmaning framför dig försök att ta det hela med en klackspark och se humorn i det kapitala misslyckandet. Galghumor har fler poänger än vad man kan tro…

   

 • Förmågan att skratta med andra, och kanske framförallt att kunna frambringa skratt är ett mycket kraftfullt socialt verktyg som binder dig samman med andra människor och på så sätt får dig att må ännu bättre!
 • så, skratta på vetja =D  tagen av http://tracyghattas.blogg.se

   

   

  nu ska ja fortsätta plugga, vilekt ja påbörjade klockan 18.00 o senare titta på tv. klockan 21.00 blire slutpluggat för idag (ja får fortsätta imorron ) o titta på Desperate Houswifes, Cougar Town & Christine. så de här e nog sista inlägget för idag

  hare bäst!


  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback
  RSS 2.0